Hoe werkt het?

Je hebt de filmpjes bekeken en onze Doe Het Zelf man aan het werk gezien.
Zelf je gietvloer maken kan je wel, zoveel is duidelijk. Maar voordat je de doe het zelf gietvloer gaat aanbrengen is is nu zaak om je vloer op te meten, zodat je de M2 weet. Je wilt natuurlijk wel weten wat de gietvloer gaat kosten.

Zo, dat valt mee.
Nu de kleur kiezen, op de site vindt je een RAL kleuren waaier en een selectie van speciale Doe Het Zelf gietvloer kleuren.

Wil je een steuntje in de rug van de gietvloer coach?
Indien u toch onzeker bent over het aanbregen van een of meerdere lagen van het gietvloer systeem dan kun u een meehelpende coach/regisseur a € 400,- per dag. Na uw bestelling dient u contact met ons op te nemen.

Kleur kiezen
Maakt eerst uw kleurkeuze voordat u het bestelformulier invult. U kunt ook in onze showroom de kleur komen uitzoeken (min. bestelbedrag € 1000,-). 

Nu kun je aan het werk.
Lees het stappenplan op deze site nog eens goed door en print deze uit. Nadat je de vloer hebt ontruimt kun je beginnen met de voorbereidingen. Als je direct hierna de eerste laag aan brengt, is je vloer over 4 dagen klaar. Dan kun je er op dag 5 overheen lopen en de boel weer inrichten. Let er op, dat je de vloer niet beschadigd door schuiven met meubels en dergelijke. Schoon maken met water of andere vloeistoffen nog even niet doen. Je doe het zelf gietvloer is er na 5 dagen tegen bestand.

Vragen?

Heeft u vragen, twijfelt u dan niet en bel 020 3420404 op kantoor uren van 08.30 – 17.00 uur
Van 17.00 – 20.00 uur kunt u bellen met 06 13470248

 

Bestel nu je

Doe het zelf

gietvloer pakket

klik hier om te bestellen

Prijslijst

Klik hier voor de actuele prijzen van de mono of betonlook gietvloeren.
De pdf versie van de prijslijst downloaden?

klik hier.

Bekijk ons
uitgebreide
stappenplan

klik hier om te bekijken

Heb je nog
vragen?

klik en stel je vraag.

Doe het zelf of met een beetje hulp van onze vloer-regisseur.

Bij DHZ-Vloeren heeft u volledige vrijheid. U kunt ervoor kiezen om zelf de vloer te gieten, maar mocht u toch twijfels krijgen dan kan de gietvloer-regisseur uitkomst bieden. Hij begeleid u stap voor stap in het proces. Uiteindelijk bestaat er ook nog de keuze om het de professional te laten doen.

Stap 1:

Introductie DHZ vloeren

Stap 2:

Het aanbrengen van de DHZ gietvloer primer

Stap 3:

Het aanbrengen van DHZ vloeren schraplaag

Stap 4:

Het aanbrengen van de DHZ vloeren MONO gietvloer

Stap 5:

Het aflakken van de DHZ gietvloer